Tijdens de wintermaanden kan het weer erg slecht zijn, en taxichauffeurs zijn vaak hard nodig. Daarom taxibedrijven proberen om de maximumtarieven geven bij goed weer.

Taxibedrijven hebben geen voorkeursbehandeling te geven aan jongeren, mensen met een handicap of ouderen. Ze zijn allemaal gelijk behandeld.

Sommige taxi bedrijven niet wil dat je een meter te hebben. Zij zullen proberen om u zo veel mogelijk op te laden voor een reis. Zij zullen adverteren hun top tarieven en proberen je meer dan je hebt gepland te krijgen om te reizen.

Taxi's die zijn gecontracteerd door het bedrijfsleven mag niet worden gebruikt door particulieren, omdat ze onvoldoende bescherming voor het bedrijf. Deze commerciƫle exploitanten hebben meer kans om de wet te overtreden dan een eigen voertuig.

Taxibedrijven kan weigeren om bestuurders te voorzien als ze een ernstige overtuiging. Dit komt omdat de minimale normen die door de overheid zijn ingesteld moeilijk te ontmoeten kan zijn, en ze moeten kunnen vertrouwen op wat mensen met overtuigingen daadwerkelijk kan doen op de weg.

Taxi's worden altijd gebruikt door mensen in een hoog niveau van gezondheid en bijzondere waardeverminderingen. De ritten die zij ondernemen kan gevaarlijk zijn en hun beperking kunnen maken het voor hen onmogelijk om veilig te rijden, en daarom moeten ze niet verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de passagiers.

Taxibedrijven kunnen niet discrimineren leden van een specifieke groep. Als je het gevoel dat je gediscrimineerd, dan moet u uw klacht indienen bij de bevoegde instantie.

.

Ook interessant

Taxi bedrijven

Tijdens de wintermaanden kan het weer erg slecht zijn, en taxichauffeurs zijn vaak hard nodig. Daarom taxibedrijven proberen om de maximumtarieven ge ...

Lees verder

Luchthavenvervoer

Luchthaven Vervoer Opties Bespaar GeldDe beste en goedkoopste manier om te reizen tussen twee luchthavens is door middel van vervoer naar de luchthav ...

Lees verder