Werknemers kunnen zelfs worden blootgesteld aan deze soorten materialen op het werk.

Repareren: Technici en reparatie werknemers worden blootgesteld aan vele verschillende chemische stoffen, waaronder lood en asbest, evenals andere gevaarlijke stoffen. Veel van deze chemische stoffen zijn in de vorm van mechanische apparaten die mensen kunnen gebruiken in het veld. Andere dingen die gevaarlijk zijn voor de ogen en de luchtwegen zou kunnen zijn:

Er is een breed scala van mogelijke gevaren die kunnen optreden op de bouwplaats, tegen wind, grondverzet, insecten en dieren schoonmaakmiddelen, brandbare oplosmiddelen of detergentia. Er is vaak zelfs een bereik van gezondheidsrisico's te overwegen, zoals:

Sanitair problemen: Hoewel het doel van de inspectie faciliteiten voor de volksgezondheid en de veiligheid te garanderen, in veel gevallen, deze faciliteiten niet aan hun primaire taak uit te voeren. Werkers in de gezondheidszorg die zijn opgeleid in de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften worden routinematig naar verwachting gebouwen en faciliteiten te inspecteren, en soms zelfs uit te voeren onaangekondigde testen van hun eigen land.

HVAC (Heating, Ventilation en Air Conditioning) Lucht: Een van de grootste problemen in een gebouw of faciliteit is condensatie. In aanvulling op de gezondheid kwesties in verband met schimmel en meeldauw, moeten werknemers voldoende worden beschermd tegen dergelijke gevaren voor de gezondheid.

Bouw Sites: Er zijn vele speciale problemen die zich voordoen bij veel bouwplaatsen. Vaak, werknemers, hun apparatuur en materialen verplaatsen door middel van potentieel onveilige situaties. Loodgieterij, elektriciteit en water lekken kan leiden tot een breed scala aan gezondheidsproblemen.

Sensitive Sites: gevoelige plaatsen, zoals scholen, ziekenhuizen en verpleeghuizen, moeten strikte sanitaire maatregelen om het leven van patiƫnten en medewerkers te beschermen. Ziekten zoals hepatitis, HIV, syfilis en andere vormen van besmettelijke ziekten kan voorkomen in deze instellingen.

Als je de regels en voorschriften betreffende de toepassing van sanitaire en veiligheid in de bouwsector te bestuderen, in gedachten te houden dat de wet wordt gevolgd in elk bouwproject. Het ministerie van Arbeid en Industries (DLI) regelt bouwplaatsen in het hele land.

.

Ook interessant

Bouw

Het verschil tussen handmatige en geautomatiseerde buildsIn software engineering is een build in wezen de conversie van broncode naar een zelfstandig ...

Lees verder

Bouwafwerking

Loodgieter Opdrachten In De Bouw SectorDe kunst van het pleisterwerk is zeer belangrijk voor de bouwsector. Er zijn veel banen in verband met deze be ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Soorten Gebruikte bouwmaterialen In de BouwBouwmaterialen zijn de basiselementen van een bouwproject. Deze kunnen komen in vele vormen, maar de meest ...

Lees verder

Bouw

Interessante links