Dus, als we kijken naar de gratis aanbiedingen, na te denken over de kwaliteit van de telefoon. Kun je het vertrouwen met je leven?

Ga er niet vanuit dat de telefoon die u ziet in de winkel is de telefoon die u krijgen op gratis. En niet een telefoon te kopen, alleen maar omdat iemand biedt het.

Nu, laten we zeggen dat je krijgt een gratis telefoonnummer en besluit dat u wilt betalen. Wat over wanneer het tijd is om daadwerkelijk te betalen?

Voor een ding, als u al op een lokale vervoerder of van plan bent u voor uw telefoon, is er weinig kans dat je zou moeten betalen voor de telefoon. Maar als je niet op een lokale vervoerder, moet u mogelijk de volledige prijs te betalen voor de telefoon.

Voor een ander ding, het is heel gebruikelijk voor degenen die proberen om telefoons gratis aan te melden voor een mobiele telefoon plan met een lokale vervoerder, of zelfs een nationale luchtvaartmaatschappij zoals Verizon. Als u dit doet, zorg ervoor dat u hen te vertellen dat u de telefoon te krijgen gratis.

Neem niet het risico niet nemen. Je gaat niet om je telefoon te krijgen tegen een prijs die lager is dan de kosten voor een tijdje, en je kunt alles wat je wilt om geld te besparen doen.

.

Ook interessant

Iphone reparatie

Snelle iPhone-reparatie - Hoe u uw telefoon weer als nieuw kunt laten werkeniPhone Repair is een eenvoudige service waarbij de eigenaar van de iPhone ...

Lees verder

Reparatie Iphone

iPhone Reparatie-Tips - Hoe om te Kiezen voor een Betaalbare Gerenommeerde iPhone Repair Service ProviderAls u van plan bent om een ​​iPhone reparatie ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe om te Herstellen van de iPhone in 5 Eenvoudige StappenHet is nu tijd om de iPhone te herstellen. Het is aanbevolen om eerst kiezen van de juiste ...

Lees verder