Hoe Worden De Fondsen Overdracht Van Accounts?

Als een veilige belegging, fondsen zullen meestal niet worden van uw rekening afgeschreven. Een financiële instelling (bank, trust bedrijf, enz.) Zou in het algemeen alleen kijken naar de fondsen in uw account en zou niet cash voorschotten te eisen om het geld op te nemen.

Fondsen

Als u wilt het geld op te nemen, moet u wellicht om naar uw bank, en maak dan een overschrijving via uw bank of het dichtstbijzijnde kantoor van dezelfde instelling. Zodra de overdracht is gemaakt, zou het fonds rechtstreeks worden verzonden naar uw account. Het zal ook worden afgetrokken van uw bankrekening en vervolgens verstuurd naar uw bankrekening. Als het niet wordt overgedragen door uw bank, kunt u middelen die u al hebt gebruikt.

U kan worden gevraagd om een ​​controle uit te maken van de bank of de betaling houdt. De fondsen zouden dan worden genomen van uw account door die controle. Als je niet genoeg geld om een ​​controle uit te maken, zou het geld worden gemaild naar je.

Mogelijk wordt u gevraagd om fax in een cheque voor uw geld. Je zou zelfs worden gevraagd om naar de bank en zorgen voor identificatie.

Als je onvoldoende middelen om de overdracht door middel van controle van de bank doet, kunt u ook uw eigen controles te gebruiken. Of je zou kunnen gaan op uw bankrekening en geld opnemen via uw controles.

Ook interessant

Financieel

Financiële banen - Het gebied van financieel beheerFinancieel beheer wordt ook wel financiën genoemd. Het is de studie van verschillende financiële in ...

Lees verder

Banken

Hoe Doen De Banken Investeren?Banken zijn grote instellingen die er zijn om het publiek te dienen. Ze hebben het vermogen van de ondersteuning van de ...

Lees verder

Incasso En Factoring

De brief zal een clausule van late betaling. Deze clausule stelt dat als de klant niet in slaagt om de schuld te betalen binnen de gestelde termijn, ...

Lees verder