Institutional Banking

Structurele Verschillen Tussen de Regelgevende instanties en Institutional Banking

Institutional Banking is het gebruik van banken en andere financiële instellingen. Het maakt het mogelijk voor spaarders en schuldeisers om hun bezittingen, zoals spaargeld te houden, in dezelfde instelling of bank. De Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) regelt banken. De FDIC verzekerde stortingen tot $ 250.000 per inlegger.

Dit kan een financiële instelling als een Credit Union of Bank. Over het algemeen banken zijn verzekerd door de FDIC en niet hun eigen geld niet storten. Ze hebben een troef van hun eigen met een actief van iemand anders, dat is hun onderpand.

Als mensen iets kopen kunnen ze een lening of misschien wel een creditcard nodig hebt van een financiële instelling, of vice versa. Dit is een optie. Men kan kopen of verkopen voorraad in één's Bank, maar dit wordt meestal gedaan door een makelaar. Een financiële instelling kan ook een lening of aankoop aandelen te geven in een andere financiële instelling.

De meeste van de grote financiële instellingen ter wereld opereren wereldwijd. Zij behouden hun kantoren, filialen en kantoren in diverse landen. Daarom zijn er internationale banken.

Wanneer corporate business bedrijven een manier om zaken te doen over een nationale schaal nodig hebben, maken ze gebruik van maken.

Ook interessant

Financieel

Financiële banen - Het gebied van financieel beheerFinancieel beheer wordt ook wel financiën genoemd. Het is de studie van verschillende financiële in ...

Lees verder

Banken

Hoe Doen De Banken Investeren?Banken zijn grote instellingen die er zijn om het publiek te dienen. Ze hebben het vermogen van de ondersteuning van de ...

Lees verder

Incasso En Factoring

De brief zal een clausule van late betaling. Deze clausule stelt dat als de klant niet in slaagt om de schuld te betalen binnen de gestelde termijn, ...

Lees verder