Ontspanning

Ontspanningstechnieken

Er zijn zoveel medische voordelen om te ontspannen. Het verlaagt het stressniveau, verhoogt de bloedcirculatie naar de spieren, vermindert stressgevoelens en angstgevoelens, verbetert de mentale concentratie, vermindert gevoelens van frustratie en woede en verbetert het zelfvertrouwen. Hier zijn vijf eenvoudige technieken om op uw school ontspanning te leren en te oefenen: Ga rechtop in een stoel zitten of plaats een kussen tussen uw knieën als u zich ongemakkelijk voelt bij het staan. Plaats uw handen op uw schoot ter ondersteuning of laat uw vingers op uw kin rusten.

Haal een paar keer diep adem. Tel ze langzaam en diep in je hoofd. Zorg ervoor dat u langzaam, gecontroleerd en diep ademhaalt. Adem door je neus en uit je mond. Houd je adem een ​​paar seconden in en adem langzaam uit. Doe dit meerdere keren.

Om te kunnen ontspannen, moet u leren luisteren naar wat u hoort. Luisteren naar de geluiden van uw ademhaling is een essentieel onderdeel van ontspanning. Neem een ​​paar minuten de tijd om u op uzelf te concentreren en let op hoe uw lichaam aanvoelt terwijl u ademt. Merk op hoe u zich voelt als u ademt.

Denk aan positieve gedachten als je ontspanningstechnieken beoefent. Als je negatieve gedachten denkt, concentreer je je op het negatieve. Om ontspannen te zijn, moet u bovendien weten hoe u onaangename emoties, negatieve gedachten en anderen die u bekritiseren, kunt accepteren en ermee om kunt gaan. Je moet acceptatie en begrip oefenen.

Leer genieten van het leven. De wereld zal niet veranderen tenzij je haar leert accepteren. Leer om jezelf en anderen te lachen. Wees geduldig en laat alle negatieve dingen in je leven los.

Leer hoe u naar uw lichaam kunt luisteren. Je lichaam is je tempel en je moet leren het te eren en te respecteren.

Leer hoe u voor uw gezondheid zorgt. Leer gezonde voedingskeuzes te maken en ongezonde te vermijden. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamines en mineralen. Eet veel groenten en fruit.

Leer hoe u kunt ontspannen en naar uzelf kunt luisteren, zodat u ook kunt leren hoe u anderen kunt ontspannen.

Ook interessant

Opleidingen

Een Opleiding Krijgen Voor Uw ToekomstAls u op zoek bent naar een perfect huis om je gezin te stichten in, moet je kijken naar het onderwijs als een ...

Lees verder

Ict

kunt u zorgen voor de nodige begeleiding, kwalificatie en opleiding die nodig zijn voor je carrière groei. De instituten van de I.C.A. en de II.C.A. ...

Lees verder

Management En Hr

Scholen Die Je Leren Over Management en HRIn het gebied van management en HR, een breed scala aan onderwijsinstellingen bestaan ​​en bieden programma ...

Lees verder