Als u gebruik wilt maken van het interview tijd voor wat extra mogelijkheden om te netwerken, dan ga je gang en laat je referenties weten dat je het veranderen van het schema. Echter, het is een grote fout om hen te bellen en te plannen een interview.

Veel mensen zijn overrompeld wanneer de datum van het interview verandert en ze hebben absoluut geen idee hoe ze hun referenties contact over het zoeken naar een baan. Tenzij u het opzetten van het interview van tevoren, de kans groot dat uw referenties zal geen tijd hebben om hun e-mail of telefoon te controleren en stuur een SMS-bericht te hebben. Je zou kunnen eindigen aan de telefoon met een leidinggevende die net kreeg de baan en zij zullen niet in staat zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Trouwens, misschien dat zij omhoog bij een geweldige tijd toch. Als u plannen van een interview en je hebt geen idee hoe u contact opnemen met uw referenties, is het beter om te wachten tot de dag van het interview en bellen en vragen.

Niet alle verwijzingen hebben mobiele telefoons of e-mail. Een groot deel van de mensen die mensen verwijzen naar je meestal hun mobiele telefoons met hen. Als dit het geval is, kunt u naar de afspraak te houden. Als ze bellen of mailen je later, kunt u hen met uw nieuwe afspraak informatie. Het proces kan zeer tijdrovend zijn als u meerdere banen om naar te kijken.

Scheidsrechters zelden bel of mail gewoon om een ​​afspraak met je praten plannen. De reden hiervoor is dat u weet wanneer ze nodig hebben om iets regelen en zij zullen niet willen u in de wacht gezet, terwijl ze het doen. Een telefoontje of e-mail is meestal de beste optie om een ​​afspraak te maken met hen.

Met uw referenties, is het belangrijk om goed te kunnen communiceren. Een persoon is slechts zo goed als hun woord. Als u wilt een baan te vinden, moet u uw referenties te vertellen over uw interesse en vraag hen of ze hebben geen leads over waar de baan te vinden.

Immers, je referenties zijn er om u te helpen de juiste kansen. Dat is waarom je hen vraagt ​​om u te verwijzen naar een baan, toch? Zodat u niet nodig hebt om jezelf te adverteren voor iedereen die op zoek zijn geïnteresseerd in uw vaardigheden.

Referenties mag nooit liegen over hun zoektocht naar een baan voor iedereen. maar jij.

.

Ook interessant

Interim

Gebruik te maken van Interim ServicesVoor degenen die willen om te beginnen met een online bedrijf, moeten ze zich bewust zijn van de interim-behoeft ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Deze mensen zijn opgeleid om u te helpen succesvol te worden in het door u gekozen vakgebied. Ze kunnen u helpen met het schrijven van cv's, de voorb ...

Lees verder

Job Vinden

Het vinden van een Baan - Usinga Taak WebsiteHoe maak je een baan te vinden is een van de meest voorkomende vragen die veel mensen vragen. De waarheid ...

Lees verder