Jobbegeleiding

De Jobbe Gids - Aan De Slag Met Onroerend Goed Te Investeren

De Jobbe Guide is een van de meest nuttige en populaire artikelen over onroerend goed te investeren. Het is niet alleen een overzicht van alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle investering, maar ook een echte levensverhaal die hebben geholpen veel van de investeerders hun financiën rond.

Als je net begonnen met onroerend goed te investeren, is het essentieel dat u dit artikel te begrijpen, zodat je het kunt gebruiken om u en uw familie te helpen. Er zijn twee belangrijke onderdelen aan de Jobbe Guide: het eerste deel, dat is een vier-pagina overzicht van alle tools die je nodig hebt; en het tweede deel, dat is een echte levensverhaal dat heeft geholpen veel mensen weer hun financiële problemen rond.

Voordat u begint, zijn er een paar dingen die je moet weten over onroerend goed te investeren. De eerste is dat het een van de beste investeringen die u kunt maken, dus het maakt niet uit wat je denkt is in de manier van geld verdienen, vastgoed te investeren is waarschijnlijk het enige wat je hoeft te doen. Je hoeft niet in een aantal van de steden in dit land te leven.

De tweede en belangrijkste wat je moet weten is dat je niet hoeft om een ​​huis en live te huren in het. U kunt investeren in appartementen, huizen, appartementen, of zelfs maar één te zetten in een woning.

Dat komt omdat onroerend goed te investeren kunt u zich richten op een van de belangrijkste aspecten van financiële zorgen: waar te wonen. Het is een geweldig idee om te investeren in onroerend goed die ofwel reeds verhuurd of die kunnen worden omgezet om huuropbrengsten op enig moment in de toekomst. De keerzijde hiervan is dat u niet hoeft te maken over uw financiële verplichtingen, terwijl je je een weg te werken door middel van uw investering plan.

Dat is de eerste van de drie delen van de Jobbe Guide die ik wil praten over. De Jobbe Guide heeft een lange weg afgelegd sinds de eerste publicatie en we zullen kijken naar hoe het was te nemen toen het eerst uit kwam, en hoe het publiek gereageerd.

De Jobbe Guide is oorspronkelijk in 1985 geschreven door een team van investeerders. Het was het product van drie jaar intensief onderzoek, interviewen, en planning. Sindsdien heeft hij al meerdere malen herzien en veel mensen hebben gebruik gemaakt van het. Sterker nog, het is verkocht op eBay een paar keer, soms tegen prijzen variërend van $ 100 tot bijna $ 1000.

Dit white paper is wat inspireerde de vastgoedbelegger gemeenschap om te beginnen samen te werken om het toegankelijker te maken. Ze realiseerden zich dat als ze allemaal een goed geschreven gids voor het investeren schreef, zou het de perfecte educatief hulpmiddel voor mensen zoals hen, die nieuw is voor de investerende proces waren zijn.

Een probleem met de originele Jobbe gids was dat het niet compleet zijn gekomen met een persoon om echt antwoord op alle vragen van de lezer zou kunnen hebben. Als gevolg daarvan was er veel ruimte voor misverstanden te sluipen.

De vastgoedbelegger gemeenschap echter erkend dat dit een zeldzame kans en ze sprong op het. In de komende jaren, is de gids een paar keer herschreven om de suggesties die verschillende mensen had gemaakt aan te pakken.

Met dat gezegd, er zijn slechts een paar kleine delen van de Jobbe Guide die ik zou zeker aanbevelen. De eerste is de beschrijving van hoe je geld te investeren te maken. Het is gevuld met belangrijke informatie, maar het is veel te eenvoudig voor een beginner te begrijpen.

Ook interessant

Interim

InterimInterim: dé oplossing voor flexibiliteit en expertiseInterim is een veelgehoorde term in de zakenwereld tegenwoordig, vooral in relatie tot per ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Hoe vind je jouw droomjob?Je bent eindelijk klaar om de perfecte baan te vinden: een baan waar je van houdt, waar je passie in kan steken en waar je ...

Lees verder

Job Vinden

Job VindenHet vinden van je droombaan is niet altijd gemakkelijk, maar het is zeker de moeite waard om tijd en moeite te investeren in het proces. Na ...

Lees verder