U kunt rekenen op interviews, culturele vorming, evaluaties, focusgroepen en interviews.

Op de lange termijn wervingsmethoden, moet u de werving te baseren op werving en interviewtechnieken. U kunt de hulp van de branchevereniging mee naar de beste manier om te werven personeel weet. Het kan nodig zijn voor het opstellen van een lijst van criteria.

De beste manier om de effectiviteit van de tijdelijke oplossing te beoordelen is om een ​​formele selectie proces te gebruiken. U kunt kiezen uit de volgende methoden. De eerste is een combinatie van criteria en interviews gebruiken, de tweede is een korte recruitment proces uit te voeren en de derde methode is de beoordeling en interview proces gebruiken.

Voor de korte termijn recruitment, kunt u proberen om een ​​kandidaat die relevante ervaring heeft te kiezen. Het merendeel van de tijd, heeft de kandidaat betrokken bij het wervingsproces voor vele jaren en heeft al vele interviews voltooid.

U kunt echter geen beroep doen op de beslissing van de geïnterviewde alleen. Misschien wilt u vragen over hun geschiedenis en contactgegevens te vragen. Veel van de werving bedrijven zal u helpen met deze taak.

De volgende stap zal zijn om de kandidaat te evalueren. Als ze geschikt zijn voor de functie, kunt u verder gaan en hen te interviewen. Aan de andere kant, als de kandidaat niet slaagt het interview, kunt u nog steeds opnieuw proberen.

De juiste aanpak om op korte termijn en lange termijn oplossingen zijn zeer verschillend. Je moet leren over beide methoden, zodat u de juiste aanpak kunnen toepassen in beide gevallen.

.

Ook interessant

Interim

Gebruik te maken van Interim ServicesVoor degenen die willen om te beginnen met een online bedrijf, moeten ze zich bewust zijn van de interim-behoeft ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Deze mensen zijn opgeleid om u te helpen succesvol te worden in het door u gekozen vakgebied. Ze kunnen u helpen met het schrijven van cv's, de voorb ...

Lees verder

Job Vinden

Het vinden van een Baan - Usinga Taak WebsiteHoe maak je een baan te vinden is een van de meest voorkomende vragen die veel mensen vragen. De waarheid ...

Lees verder